Om Spiselauget

Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen, hvor over 100 entreprenante virksomheder har hjemme. Spiselaugets kerneydelse er at servicere både husets interne brugere og byens borgere med enkel og velsmagende mad. Vi er inspireret af det engelske begreb Gastro Pub, som er en forkortelse af Gastronomy og Public House – et åbent og folkeligt spisehus, hvor kultur, mad og mennesker kan mødes. Spiselauget er et spisested for folk, der elsker mad og vin. Vi arbejder ud fra ideen om at Less is more. Ingredienserne i retterne skal tale for sig selv! Maden er rustik og uhøjtidelig tilsat kærlighed og god karma. Årstid, lokale råvarer og kokketeamets kreativitet definerer menuen. Simpelt, lækkert og til at betale. Vi arbejder ud fra et begreb, som vi kalder Bæredygtig Økologi. Vi bestræber os på at bruge økologiske råvarer, så langt som fornuften rækker. Det betyder i praksis, at vi som hovedregel benytter os af økologiske produkter og samtidig forbeholder os retten til at bruge ikke-certificerede produkter, såfremt vi ikke kan finde et økologisk alternativ, som kan leve op til vores kvalitetskrav. Det mener vi er fornuftigt!

Se åbningstider her 

Se billeder fra restauranten her